Ținem legătura

Category :Blogging

Mi-ar plăcea să încep acest articol cu o formulare de tipul îmi cer scuze pentru că nu am mai scris pe blog, promit că de acum încolo voi scrie mai des. Dar nu pot să zic asta pentru că știu că nu este așa. De multe ori îmi zic “băi mai scrie și tu pe blogul ăla”. Mai am și domeniu propriu și plătesc hosting. Într-un timp îmi făcusem program săptămânal, joia la ora 17:00 trebuia să scriu ceva pentru blog. Nu merge, dacă nu simți dorința de a scrie în capul pieptului nu o să iasă nimic. Iar dorința nu o poți forța. Cel puțin asta este situația în cazul unui amator în ale bloggingului, nu vorbim aici de profesioniști care din blog își câștigă existența. Acolo într-adevăr ai n-ai mingea tragi la poartă. Vreau să zic că ai sau nu ai inspirație trebuie să scrii ceva.

Ce am observat de-a lungul timpului este că într-adevăr scrisul pe blog te ajută. Sau mai bine zis, corelează cu perioade foarte bune din viața ta (formulare statistică style). Perioadele în care simțeam nevoia să scriu (am experimentat astfel de perioade în special la început de tot, când am început Pat și Patachon) erau perioade foarte productive în toate aspectele ale vieții mele. Erau perioade în care eram foarte încrezător în forțele mele, probabil de aceea și simțeam o nevoie mai mare de exprimare.

Bun, și acum să trecem la subiect. Toată această introducere a vrut să pregătească terenul pentru o afirmație foarte simplă, următoarea lună o să fiu plecat în Iordania, într-un program de voluntariat la o casă de copii orbi. Toată această experiență am de gând să o povestesc aici pe blog. Am să vă povestesc cum este să fi voluntar în Iordania, ce anume vom lucra dar și ce vom face în afara orelor de program (adică pe unde ne vom plimba). Pentru că în ultimul timp mi-am bătut capul cu maimuțica năstrușnică MailChimp (pentru necunoscători MailChimp este o platformă de email marketing) mi-am pus în dreapta sus o căsuță în care vă puteți introduce adresa de mail și veți primi articolele apărute pe blog direct pe mail. Cel puțin așa ar trebui să funcționeze.

P.S. Chiar mi-aș dori să scriu mai mult pe blog!