Am intrat in finala. Va multumesc!

Category :Blogging, Outdoor

Sincer nu imi vine sa cred cat de multa lume s-a implicat in promovarea proiectului “Descoperă România prin sporturi de aventură”.  Datorită vouă proiectul a ajuns acum în etapa finală, unde Dani Oțil și Toma Coconea vor alege un proiect câștigător din cele 10 finaliste. Am ieșit pe locul 3, cu 872 de voturi.

De aici încolo nu mai depinde de mine, depinde de juriu. Cititind criteriile după care se jurizeaza, aș zice că am șanse mari. Vreau să va mulțumesc. Pentru mine tot concursul a fost o experiența foarte intensă. De la început mi-am propus sa nu mă gândesc dacă voi intra în finală sau nu, mi-am alungat gândul acesta constant până aseară cu 10 minute înainte de deadlineul votării când deja nimic nu prea se mai putea întâmpla ca să nu intru în finală. A fost un exercițiu de concentrare pe momentul prezent foarte mare, mi-am zis la început “I will give my best shot” si am incercat sa ma concentrez pe ce aveam de facut. Dacă nu aș fi făcut asta probabil m-aș fi pierdut pe undeva în vârtejul de emoții pricinuit de faptul că ba eram pe locul 10 ba pe locul 2.

Ultimele două zile au fost pline de trăiri. Oricât de concentrat încercam să fiu nu puteam să nu simt panică când de pe locul 2 ajungeam pe 10, celelalte proiecte tot înaintau și efectiv nu mai știam la ce oameni să apelez pentru voturi. Era ca un carusel ce cobora al naibii de tare, îl simțeai în stomac. Când credeai că ai dat totul te găseai în situația în care mai trebuia să scoți o mișcare genială ca să te menții în cursă. Mai trebuia să găsești un om care să dea mai departe proiectul, mai trebuia să găsești o metodă de promovare. La un moment dat eram pe locul 5 la 7 voturi de locul 10, care era ultimul ce intra în finală. De locul 2 eram la vreo 5 voturi. Deci vă dați seama în ce ritm s-a desfășurat votarea aseară.

Aștept cu sufletul la gură decizia juriului. Până aici proiectul ăsta a fost o experiență a naibii de interesantă. Ziceam și pe facebook aseară, am plecat în proiectul acesta singur și l-am terminat împreună cu o ditamai echipa, ce a tras alături de mine până în ultimul moment. Lor aș vrea să le mulțumesc acum și sper să mă iertați dacă o să îmi ia ceva partea asta.

În primul rând vreau să îi mulțumesc Oanei care de la început până la final a lucrat la proiectul acesta poate la fel de mult ca și mine. Uneori aș zice mai eficient decât mine. Au fost zile în care în loc de “zi faină!” dimineața îmi zicea “să vezi ce treabă bună o să fac azi!”. Și a făcut, una a naibii de bună. O să resimt lipsa mesajelor cu “s-au mai adunat 20 de voturi”.

Continui mulțumirile cu întreaga echipă Evadează cu Noi, cu accent special pe Raluca și Monica. Cum ajungeam la ședința de la Evadează cu Noi Monica mă întreba “cum mai suntem?”. Și-a bătut la cap prietenii din lista de pe Facebook mai rau decat se bat covoarele de Paste. Cât despre Raluca, ea zice că a dansat de bucurie când a aflat rezultatul. Cert e că la 00:00 mi-a zis “fă repede topul ca mă paște un infarct”.

Pe Andrei atât de tare l-am bătut la cap să îmi promoveze proiectul încât la un moment dat, exasperat, îmi da un mesaj explicativ de genul: băi eu am 343 de prieteni pe facebook, 124 sunt comuni cu tine, cu restul am vorbit. Nu prea mai am cu cine vorbi dar mai am cateva idei. Mersi frățică!

Ana, Teo, Liviu, Bogdan Serbanescu, Bianca și ei au răspuns rugăminții mele de a promova proiectul către prietenii lor. Andreea Geangu, care este membră într-un club de munte, s-a asigurat că mesajul ajunge la iubitorii de natură pe care îi știa ea. Mersi! Madalina a adus la cunostiinta tuturor cercetasilor proiectul, de acolo din Turcia de unde este acum. Horia la fel, in asociatia lui studenteasca. Au fost si oameni pe care nici macar nu i-am rugat sa promoveze proiectul dar au facut lucrul acesta cu foarte mare avant. Nico Ganea a facut asa. Multumesc! Mai sunt, dar nu le stiu numele din pacate, mai auzeam din cand in cand aseara de la Oana “a, ce dragut si X s-a apucat sa le zica prietenilor!”.

Pe principiul Rexona “nu te lasa la greu”, aseara au impartasit emotiile ultimelor momente de votare si s-au aruncat in lupta cu toate armele Alexandra Mihalache, Carmen, Laura. Claudia si-a mobilizat verisoara si fratele. Din cand in cand mai imi dadea un mesaj scurt “cum stam?”, “de cate mai e nevoie?”. Ele au venit exact cand aveam mai multa nevoie de oameni care sa se implice in continuare in promovarea proiectului, cand epuizasem toate resursele. Va multumesc tuturor!

Au mai scris despre proiect Start Evo, Lume Buna, Victor Iurac pe Studentabil si Palme Intelectuale, Adelin Petrisor mi-a dat un share pe pagina lui de Facebook, Romania Pozitiva mi-a alocat un articol. Va multumesc din suflet!

După cum vedeți, nu mai este vorba de proiectul meu. Este vorba de proiectul nostru, căci fără voi cei care ați crezut în proiect și l-ați promovat nu aș fi ajuns aici în etapa finală. Fie că voi câștiga, fie că nu, este mare lucru ceea ce s-a întâmplat. Foarte important pentru mine este feedbackul extraordinar de bun pe care l-am primit, ceea ce a validat ideea proiectului. Știți cum e, în capul tău sună bine dar nu poți să știi dacă e o idee cu adevărat valoroasă până când nu o scoți în lume. Chiar dacă voi câștiga, chiar dacă nu, proiectul ăsta se va întâmpla, pentru voi. Sper ca juriul să mă aleagă pe mine câștigător și să se întâmple în curând.

Va multumesc inca o data tuturor pentru voturi!