Ce mai gatim: pui crocant cu sos de mustar si miere

Tags :
Category :Blogging

 

După cum vă povesteam și în articolul trecut, sâmbătă m-am sustras mișelește de la o tură pe munte și am rămas în București. Facem noi cum facem și ajungem să vedem la mall un film lejer, de sâmbătă, ceva cu gătit, în sudul Franței. În fine, o porcărioară de film ce are meritul de a te relaxa și a te face să râzi și în cazul de față să îți facă chef să gătești.

Am căutat rapid pe net ceva ușor de făcut și am dat peste asta: pui crocant cu sos de muștar și miere. Este super ușor de preparat, practic dai puiul prin ou, făină și pesmet (noi am folosit pretzels făcuți țăndări, exact ca în rețeta de pe GoodFood), îl stropești cu ulei de măsline și îl dai la cuptor pentru 35-40 de minute și apoi adaugi sosul făcut din muștar cu boabe, miere și un pic de oțet. Intuiția noastră ne-a zis să punem sosul peste pui și apoi să îl mai lăsăm câteva minute la cuptor și a ieșit foarte bun, cei de la Good Food zic să pui sosul peste puiul scos din cuptor.

Ca și garnitură, salată verde. Pe cât posibil încerc să evit combinația bombă carne + carbohidrați, fac excepții doar când e vorba de prințipuri, cum ar fi ceafa de porc cu cartofi prăjiți sau mici + cartofi.

Încercați rețeta, e ușor de făcut și sigur o să vă placă.

pui crocant cu sos miere si mustar