Cum mai este viața

Category :Blogging

De obicei după o pauză de scris pe blog revin cu o formulare de genul “gata, mi-am promis să scriu mai mult pe blog, să mă țin de blog” etc. Ei bine nu și de data asta. De data asta nu promit absolut nimic. Nu știu ce voi face în continuare cu blogul ăsta, dacă voi scrie mai des, mai rar sau chiar dacă o să îi dau shut down. Tot ce știu este că astăzi mi s-a făcut chef de povestit pe blog ce am mai făcut.

Să o luăm cu începutul. Uitându-mă la ultimele articole pe blog văd că nu am scris despre faptul că am câștigat competiția “Rexona – Idei puse în mișcare” cu proiectul “Descoperă România prin sporturi de aventură”. Deja am organizat două ieșiri, trekking și mountain bike. Urmează rafting, parapantă și escaladă. Poate revin și cu poze pe blog. Poate, căci am zis mai sus ca nu promit nimic.

M-am angajat la Standout, agenție de comunicare pe bloguri și în social media. Îmi place. Sunt un pic cam suprasolicitat din cauza programului pe care l-am avut în ultimul timp: scris licența, mers la facultate (pe alocuri și teme pentru diferite seminarii), mers la birou plus încă un mic proiect de online marketing pe care lucrez de acasă. Mai am încă o lună în ritmul ăsta nebun și apoi ne mai potolim. Am marele noroc că îmi place ceea ce fac, altfel nu cred că aș găsi energie.

Poate știrea cea mai importantă este că m-am hotărât să particip la un ultramaraton. Alesul este Marathon7500, un ultra pe potecile din Bucegi: 90km, 7500 metri diferența de nivel, timp limită 40 de ore. Acu… nu oi face și eu chiar 40 de ore. Era un pas pe care de mult timp vroiam să îl fac, în fiecare an citeam pe nerăsuflate poveștile celor ce terminau o astfel de aventură. De când am alergat primul maraton m-am gândit oare cum o fi să încerc mai mult. O să fie greu dar o să merite. Am ceva emoții dar abia aștept. Cel mai tare mă tem de accidentări, mă tem să nu mă lase genunchiul pe coborâri. O să alerg cu Alex Știrb, ultimele dăți când am fost împreună pe munte am văzut că facem echipă bună. Facem echipă bună și “la tras” (deși el este cu două clase peste mine!) și la organizat, împreună cu el am organizat două evenimente de mountain bike. Mă bucur că suntem pe aceeași lungime de undă. Ca și obiectiv pentru această încercare… să îl termin cu bine.