In piata pe inserat

Tags :
Category :Blogging

Astazi am fost din nou in centru, de data asta pusi pe cumparat. Maine fiind ziua unei colege am hotarat sa mergem si sa-i facem o surpriza frumoasa. A fost pentru a doua oara cand am ajuns in downtown. Astazi mi s-a parut muuult mai interesant decat prima data.
image

Cand fac poza unui om de obicei intreb persoana respectiva daca accepta sa o pozez dar astazi am intalnit o situatie super tare. Vroiam sa fac poza la un autobuz plin cu oameni si un tip din autobuz dadea disperat din maini pentru ca nu vroia sa apara in poza. Apropo am observat ca aici autobuzele pleaca din statie inainte sa urce toata lumea asa ca ultimii 2-3 urca din mers. Nu stiu daca asa se intampla de obicei sau am dat eu peste o situatie speciala.

Am ajuns in piata pe inserat cand arabii incep sa manance (este perioada Ramadanului) si a fost de-a dreptul fascinant ce am vazut. Imi pare rau ca pozele sunt pe camera foto si nu le pot pune in articol de pe telefon. Piata era aproape goala, plina de cutii si resturi de alimente iar la tarabele unde inca mai erau negustori acestia stateau impreuna, pe jos, facand un cerc in jurul mancarii. Cand treceam pe acolo strigau dupa noi si ne invitau la masa. De doua ori am acceptat si am gustat din mancarea lor. Nu aveau furculite asa ca am mancat direct cu mana.

Sambata cred ca vom merge la Aqaba (oras port la Marea Rosie) si in desert la Wadi Rum. De abia astept.