Invata sa… parlesti neogreaca

Tags :
Category :Blogging

καλημέρα! Am fost ieri la evenimentul “Invata sa faci primii pasi in neogreaca”, eveniment organizat de Liviu Grandl (si echipa sa) prin platforma InvataSa. Inca de cand am plecat de acolo mi-am zis că o să scriu un articol despre asta, dar aseara am ajuns tarziu, azi ba ca fac campanie pentru “Descopera Romania prin sporturi de aventura”, ba ca trebuie sa plec cu diverse treburi prin oras, iar m-am gasit blocat in vesnicul nu am timp. Pana am zis gata. Bai frate, nu exista nu am timp. Am timp daca vreau sa il fac. Iar initiativele frumoase, cum este cea a lui Liviu si a echipei InvataSa, merita sa isi faca loc in calendarul tau. Cel mai probabil o sa intarzii la sedinta la Evadeaza cu Noi, dar m-am hotarat sa va povestesc acum despre Liviu si al lui Invata Sa.

Invata Sa este o platforma unde oricine poate sa vina sa tina un curs despre pasiunea sa. Este o comunitate de invatare, cu participare gratuita, in care atat ca student cat si ca profesor ai de invatat. Liviu, pasionat cum il stiu de training, s-a gandit atat la a oferi “profesorilor” sansa sa isi exerseze abilitatile de predare si sa dea mai departe lucrul pe care il cunosc cat si la studenti, oferindu-le un mediu placut si relaxant in care pot invata cele mai trasnite lucruri. Eu ieri am invatat notiuni de neogreaca – adica limba greaca vorbita astazi. Cum asta vara am fost in Grecia si m-am intors cu convingerea ca la un moment dat cu siguranta ma voi muta acolo, cursul de neogreaca mi s-a parut o ocazie foarte faina sa fac primii pasi in directia asta 😀

Ma bucur foarte mult pentru ce face Liviu acolo. Nu stiu cum sa va explic, dar Liviu e cea mai aglomerata persoana pe care am cunoscut-o in viata mea. Tot timpul are calendarul plin. Cu toate astea, uite ca isi face timp sa organizeze ceva pe gratis, doar pentru ca este o idee in care crede. Eu zic ca merita incurajati astfel de oameni. Ei sunt oamenii frumosi ce ne fac viata mai frumoasa. Si ce incurajare mai mare ati putea gasi decat sa mergeti la urmatorul curs InvataSa?  Sau chiar sa tineti un curs 😉 Mie mi-a propus sa tin un curs despre echipament montan, lucru la care ma gandesc serios. καλησπέρα!