Invent yourself and reinvent yourself

Tags :
Category :Blogging

Uitându-mă în spate la blog, nu aș ști ce să zic despre el, despre ce este. Am început ca un blog de psihologie, cu gândul să scriu despre ce învăț în facultate. Dar  interesele mele au căpătat o altă turnură și deși încă iubesc psihologia, e clar că nu mai are un loc principal în viața mea. A continuat ca un blog de marketing, odată cu primul job în marketing, un fel de CV, să arăt ce știu. UItându-mă în spate la articolele scrise în acea perioadă, nu pot să spun că sunt prea happy cu ele. Da, arătau ce știu, dar mi-aș fi dorit să dau informațiilor o reinterpretare personală. Să fii bun nu înseamnă să ai informațiile pe care le poate găsi oricine, înseamnă să faci legături între informații.

Până la urmă cred că am ales corect numele blogului – innerworld. Este un blog despre mine, despre călătoria mea prin viață.

Astăzi am simțit din nou nevoia de a scrie, însă am vrut să fac câteva modificări. În primul rând, pentru că simt că următoarele intrări or să fie mai personale, am simțit nevoia să scot pagina de about. Îmi place ideea unui blog anonim, cel puțin în această perioadă.  Apoi, am oprit abonarea la newsletter și trimiterea update-urilor pe mail. Nu vreau să vin eu către cei care au decis să mă urmărească, dacă cineva își aduce aminte de blogul acesta cu siguranță va intra singur.

Știu, ce zic contrazice ideea unui blog, al cărui scop e tocmai generearea de expunere. Dar așa simt eu acum, și în viața e bine să do it your way.