KLM “Meet and Seat”

Tags :
Category :Blogging

Citeam pe Social Media Today despre KLM care a lansat programul “Meet and Seat”. Despre ce este vorba? Prin “Meet and Seat” poți să vezi profilul de Facebook sau de LinkedIn al celor care zboara impreuna cu tine înainte de a te urca în avion. Pasagerii pot opta dacă își dau profilul sau rămân anonimi.

Sursa foto

Mi se pare una din cele mai faine aplicații ale Social Media, un program ce cred că îți poate îmbogăți viața în multe feluri. Cea mai mare “resursă” din viața unui om sunt prietenii lui, oamenii pe care îi cunoaște și împreună cu care poate construi lucruri în domeniile care îi plac iar prin acest program poți cunoaște foarte ușor persoane care ți se par interesante. Probabil toată lumea care a încercat să intre în vorbă cu un străin este de acord că cea mai grea parte este începutul când practic nu ai nimic în comun cu persoana respectivă, nu știi despre ce să vorbești și parcă există un blocaj la mijloc. Meet and Seat tocmai acest blocaj îl doboară – poți afla dinainte informații despre persoanele pe care vrei să le cunoști iar în aeroport nu-ți rămâne decât să mergi la ele și să deschizi discuția pe un subiect ce îl aveți în comun. Avionul nu mai este doar un mijloc de transport, este un loc unde poți face networking sau poți cunoaște oameni cu aceleași interese ca tine.

Credeam mai demult că Social Media distruge aptitudinile de comunicare. Mi-am schimbat această idee, acum văd social media ca pe un ajutor pentru a îți îmbogăți viața socială, până la urmă tot la comunicare face to face ajungi și tot ai nevoie de aptitudini de comunicare. Social Media doar îți deschide niște uși.

Sunt curios când vor apărea primii tipi puși pe șotii care vor da celor de la KLM profile cu poze de arabi cu AK47 în mână.