Moleseala mare

Tags :
Category :Blogging

Nu credeam ca o sa ajung sa spun asta dar zilele acestea m-am cam plictisit in Amman. Activitatile din cadrul proiectului au fost doar 2-3 ore pe zi, la alergat nu am mai iesit din cauza unei mici probleme musculare (acum sunt bine, maine ies la antrenament!) iar la noi in sufragerie domneste o atmosfera de internet cafe. S-a dus entuziasmul de la sosire si acum fiecare sta cu nasul in laptopul lui, rasfoind facebook-ul, vorbind cu cunoscutii sau citind. Din cand in cand cineva mai pune muzica. Ma bucur mult ca am nimerit in apartament cu oameni cu gusturi muzicale apropiatevde ale mele. Noaptea se mai schimba situatia, fumam narghilea, jucam mafia.

Ma innebuneste atmosfera asta de moleseala din timpul zilei. Simt timpul cum trece pe langa mine, simt zilele cum se scurg si eu nu fac nimic demn de retinut. Nici in Bucuresti nu suport sa am “pagini albe” in viata mea, in Amman mi se pare de-a dreptul deprimant.

Astazi am reusit totusi sa fac ceva. De dimineata am fost la un muzeu unde sunt expuse masinile folosite de regele Iordaniei de-a lungul timpului. Am vazut masini de epoca, limuzine de un lux impresionant dar si masini sport. Actualul rege este un fan al masinilor insa am inteles ca nu poate pilota din cauza responsabilitatilor regale. Nu am inteles prea bine ce inseamna asta insa asa scria pe un panou in muzeu. Ce m-a socat a fost faptul ca cea mai rulata masina din muzeu avea doar 45000km. Wow… Sa ai atatea masini de lux iar cea mai rulata doar 45000km… E bine sa fi rege!