Noile jucării

Tags :
Category :Blogging, Outdoor

Ieri mi-au sosit noile jucării achiziționate din Statele Unite și transportate cu curier special, adică văru’miu. Cu această ocazie valoarea obiectelor pe care le dețin aproape s-a dublat.

Despre ce este vorba:

2013-11-06 10.50.41

  • Una bucată GPS outdoor Garmin Oregon 450
  • Una bucată ceas sport cu gps Garmin Forerunner 310XT + heart rate monitor
  • + accesorii (kit masina si bicicleta pentru gps)

Primul sentiment a fost de panică, considerând că am nevoie de training specializat ca să pot folosi aceste scule la potențial măcar aproape de maximum. Apoi m-am mai relaxat, într-adevăr sunt foarte ușor de folosit, foarte intuitive.

Al doilea gând, legat de momentul când mi-am pus ceasul pe mână a fost ceva de genul: “WTF!! Ăștia au vrut să facă heliport și le-a ieșit ceas de alergare!” Ceasul este GIGANTIC. Zici că ești din filmele alea de copii unde eroul avea un ceas care făcea de toate (sau ăsta era James Bond?)

Una peste alta, sunt super încântat. Să vedeți ce ture o să facem acum la Evadează cu Noi, chiar simțeam nevoia de un GPS montan în activitatea mea. Prin cele mai sălbatice locuri  o să ajungem 😉 Evadarea din Buila Vânturarița, în care am avut GPS-ul lui Vali (același model ca cel pe care îl am eu acum) a fost doar un preview. Iar ceasul de alergare… să vedeți ce alergări o să bage băiatul acum.