Primii 21km din an

Tags :
Category :Blogging

Vă spuneam aici că vreau să alerg în echipa bloggerilor la Semimaraton Gerar. Ei, ghiciți, norocos cum sunt chiar am fost selectat și am alergat în echipa bloggerilor, alături de Ilie Roșu, celebrul maratonist-stegar și Emilian Nedelcu. Bucurie mare și nerăbdare, deși aveam ceva emoții înainte de cursă căci nu mai alergasem distanța asta de ceva timp, cred că dinainte de vacanța de sărbători. Ne propunem un timp de 2h.

Mi-a plăcut foarte mult cursa și mi-a redeschis pofta de alergări lungi. De altfel imediat după concurs am venit croit să mă înscriu la Semimaraton Brașov și la EcoMaraton, așa mare poftă de alergat mi-a făcut această primă competiție din sezon. Pe scurt: participanți de soi, organizare impecabilă, voluntari puși pe încurajat, masă bogată și kit de participare consistent. De obicei prefer cursele montane, din cel puțin două motive, asfaltul îmi cam provoacă dureri la genunchi și cursele în oraș mi se par un pic monotone, mai ales dacă sunt în ture. Dacă pentru primul inconvenient organizatorii chiar nu aveau ce să facă al doilea punct l-au rezolvat foarte bine. Nu m-am plictisit niciun moment, poate și datorită faptului că era un concurs pe echipe dar și pentru că nici nu treceai bine de un voluntar care te încuraja că în câteva minute apărea altul. Astfel aveai tot timpul galerie, chestie care nu are cum să fie monotonă 😀 Cu ocazia asta am aflat cum este să alerg alături de o vedetă a maratonului, Ilie Roșu. Toată lumea îl cunoaște si auzi din toate părțile “Hai Ilie!”. La un moment dat mă gândeam că trebuie să fac și eu ceva să ies în evidență, să mă cunoască și pe mine lumea și să-mi strige numele :)) Datorită faptului că am alergat alături de el mi s-au făcut mai multe poze ca la oricare alt concurs și un prieten mi-a zis că m-a văzut și într-un reportaj la televizor.

Ah, poate vă întrebați ce timp am scos. Am terminat în 1h57, un timp bun zic eu. Ținta a fost atinsă. A fost chiar o plăcere această cursă, pentru care le mulțumesc organizatorilor. În final aș vrea să felicit colegii de echipă, pe Ilie Roșu pentru ambiția de care dă dovadă și pe Emilian Nedelcu pentru proaspătul record personal.

Mai jos suntem noi la finish:

421715_477904145602608_1139347312_n