Saptamana restaurantelor si doua restaurante geniale

Tags :
Category :Blogging, Marketing

 

Mâine este ultima zi din Saptamana Restaurantelor, săptămână în care aveți reduceri și meniuri speciale la 40 de restaurante din București. Amănunte găsiți pe pagina de facebook a evenimentului. Este o ocazie excelentă de a testa noi restaurante și de a te lăsa surprins de preparatele acestora. Nu zic asta doar pentru că lucrez în agenția implicată în această campanie (deși ăsta e un motiv de mândrie 😀 ), vă zic din proprie experiența. Pe principiul dacă nu noi atunci cine am experimentat din plin oferta din săptămână restaurantelor și vreau să va povestesc de două restaurante absolut geniale.

Primul este Brittania. Este un restaurant din cartierul meu, de pe Str. Petre Ispirescu. Deși poate eticheta de restaurant de cartier nu pare prea îmbietătoare, restaurantul arată foarte bine iar mâncarea este incredibil de gustoasă. Eu am mâncat niște pui cu sos de brandy, Oana a luat un pui cu un soi de sos de lămâie. Amândouă porțiile de pui foarte fragede iar sosurile delicoase. Ca prețuri, un pui din ăsta mai fancy e pe la 25 lei, o pizza 20 de lei, deci aș spune prețuri decente. În săptămâna restaurantelor au reducere 25%. Condiția este să îți faci rezervare prin aplicația disponibilă pe facebook-ul săptămână restaurantelor (valabil pentru oricare restaurant din ofertă).

Al doilea restaurant, mama restaurantelor, genialitatea genialității, regina locurilor de luat masa pe care am descoperit-o din păcate abia acum este Muse Bistro. M-a cucerit pe toate planurile. De la terasa amenajată cu mult bun gust, la muzica faină (cam mult Muse totuși, dar ăsta e un pitic de-al meu, pur și simplu m-am săturat de formația asta la cât de difuzată e pe la radio), la vinul pe care l-au oferit din partea casei. Cât despre mâncare… am mâncat un stew picant de fructe de mare absolut incredibil. Citez din descrierea din meniu: Spicy Thai Stew: tocanita picanta din fructe de mare proaspete, lapte de cocos, ghimbir si migdale, servita cu orez gatit la abur si salata verde cu lamaie. La desert am comandat vulcan de ciocolată, o prăjitura de ciocolată (prajitura se servește caldă) peste care se pune înghețată făcută cu unt de arahide. Rezultatul este demențial. Cuvintele sunt de prisos, trebuie să încercați. Ca prețuri, stew-ul de fructe de mare era 29 de lei, o bere parcă 8 lei. În săptămână restaurantelor au reducere 25% la mâncare. Eu cu siguranța o să mai revin acolo.