Test de dependenta Facebook

Tags :
Category :Blogging

Recent am dat peste un test de dependenta de Facebook, il gasiti aici. Cum îmi place foarte mult subiectul Facebook si Social Media, mai ales că semestrul acesta la psihologie experimentală mi-am ales o temă legata de Facebook, am intrat imediat. Iată ce am aflat:

Normal Facebook User

Și iată și explicația a ceea ce înseamna normal facebook user:

Your responses to this quiz suggest that you spend about the same amount of time and activity on Facebook as most people do. This suggests youre Facebook usage is okay and nothing to be concerned about. You are a Normal Facebook user.

It’s okay to be a normal Facebook user. In fact, it means you’ve likely incorporated using Facebook into your everday life in a healthy and positive way. Congratulations!

You use Facebook to connect with your offline contacts about the same as most Facebook users do.

You use Facebook to connect with new people less than other Facebook users do.

Deci ce înseamnă să folosești Facebook într-un mod “healthy and positivie”? Din câte înțeleg din descrierea de mai sus înseamnă să te folosești de Facebook pentru a vorbi cu oamenii pe care îi cunoști offline și mai puțin să cunoști lume nouă. Dar cum rămâne cu plusul de imagine pe care ți-l poate aduce Facebook, nu am găsit nicio întrebare în chestionar referitoare la a folosi Facebook în scopuri de personal branding. Și eu cred că a te folosi de Social Media pentru a te promova este unul din cele mai istețe moduri în care poți folosi aceste medii.