Una si mai tare: librarie online cu transport gratuit oriunde in lume

Tags :
Category :Blogging

Vă povesteam in articolul trecut despre libris.ro care au transport gratuit oriunde în România la orice comandă, oricât de mică. Întâmplarea face ca la doar câteva zile de când vă povesteam de ei, să văd pe Facebook un link către o librărie online cu transport gratuit… oriunde în lume! Este vorba de bookdepository.com. Ei zic “usually dipacthed within 48 hours”, deci timpul de livrare este undeva la 2 zile + cât fac cărțile până la tine. Probabil fac mai mult în România decât din UK până în România, dar asta e, tot e bine că poți comanda cărți pe care nu le găsești în România cu preț de transport zero.

Eu nu am comandat de la ei încă, însă persoana la care am văzut shareuit link-ul comandase și a zis că au fost foarte ok. Dacă comandați să îmi spuneți și mie cum a fost. De multe ori am vrut să comand cărți din afară dar m-a oprit costul de transport care făcea cât prețul cărților. Vă dați seama cât de tare poate să fie să trimită în toată lumea cu preț de transport zero? Oare câte comenzi or avea de își permit să trimită o carte din UK în România cu costuri de transport zero?

Later Edit: am aflat și părerea cuiva care a comandat de la ei. Citez: “trimit cartile in cam 2 zile si dupa mai fac cam 7 zile lucratoare pana ajung. Sunt impachetate super bine, nu prea au cum sa le distruga la posta romana”.