Unde asculti muzica pe net?

Tags :
Category :Blogging

 

muzica-pe-internetVine o vreme în viața oricărui om în care te saturi de muzica pe care o știi și ai nevoie să afli noi melodii și noi formații. Mai ales dacă lucrezi ascultând muzică (și sunt convins că mulți dintre noi o facem), cu siguranță ajungi la un moment dat în situația din bancul ăla: Ce asculți acolo? Rock FM! Ah, eu l-am ascultat deja.

Eu am găsit următoarele variante de ascultat muzică pe care le împărtășesc mai jos și cu voi. Momentan sunt satisfăcut de ele 😀

– Radio online: Rock FM, ProFM Rock și RadioTrib (noul radio al lui Kirk de la CityFm, de câteva zile nu mai emite, sper să fie ceva temporar  și să nu fi abandonat proiectul). O altă nominalizare ar fi RockRadio, un site ce înglobează multe radiouri ce difuzează diferite genuri de rock.

Grooveshark.  Îmi place în special broadcast-ul lui Caleb cu muzică Alternative & Indie. Dacă folosești Grooveshark mai mult timp, aplicația îți învață preferințele și știe să îți facă recomandări în funcție de ce muzică îți place, ceea ce este foarte tare.

8 Tracks – site cu playlist-uri adunate. În ultimul timp îl ascult din ce în ce mai rar, însă rămâne o alternativă când mă satur de celelalte variante.

Stereomood – site unde poți asculta muzică în funcție de starea în care te afli. Selectezi un mood și aplicația îți oferă un playlist potrivit. Partea tare este că ai și un buton de flip mood, care îți oferă muzică potrivită pentru starea opusă, iar unele perechi de antonime sunt chiar amuzante, cum ar fi de exemplu lazy – beautiful.

+ evident Youtube împreună cu filtrul de search playlist.

Am mai încercat MixCloud, SoundCloud, Deezer dar nu am rămas utilizator. Dacă mai știți și voi altele mișto, shoot.

Sursa foto